Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Pumi

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Ta på dig vår bekväma trikåmössa och känn hur den ger dig med lika delar värme och stil, perfekt för alla som har en särskild plats i sitt hjärta för den karismatiska Pumin. 
Denna mångsidiga mössa finns i en palett av färger, från djupa toner till ljusa och levande nyanser, som passar varje stil och humör.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du mössan exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

På framsidan av mössan är en utsökt siluett av en Pumi, designad för att fängsla och fira rasens distinkta, lockiga päls och lekfulla öron. För att säkerställa att du skiner igenom i mörkret, erbjuder vi ett alternativ att ha denna charmiga siluett i reflexmaterial, så att din kärlek till Pumin inte bara visas utan också bidrar till din säkerhet i mörkret.

Skapa en personlig prägel genom att lägga till en anpassad text under din Pumi siluett – kanske din hunds namn, ditt favoritcitat, eller bara ditt eget namn för att visa vem som bär denna trendiga mössa med stolthet.

Denna trikåmössa är en hyllning till den unika och underbara Pumin, och erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet och personligt uttryck. Det är inte bara ett värmande lager under kyliga dagar, utan också ett statement som visar din kärlek till din fyrbenta vän.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader