Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Sankt bernhardshund, Korthårig

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Mjukheten och värmen av en korthårig Sankt Bernhardshund i ditt hjärta är svår att slå, och nu kan du ha den kärleken nära dig med vår Korthåriga Sankt Bernhardshund Bomullsmössa. Denna mössa är inte bara en accessoar, den är en kärlekshyllning till en underbar ras och en symbol för din egen hängivenhet.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Sankt Bernhardshunden är en ras som är känd för sin imponerande storlek, sin vänlighet och sitt hjälpsamma sätt. Dessa hundar har en hjärta så stort som Alperna, och deras lojalitet är lika oändlig som de vidsträckta snötäckta bergstopparna. De är en ras som inte bara har räddat liv i snöstormar, utan också erövrat människors hjärtan världen över.

Vår Korthåriga Sankt Bernhardshund Bomullsmössa är skapad med kärlek och noggrannhet för att fånga rasens unika drag, den storslagna kroppen och den mjuka pälsen. Varje minsta detalj har fångats för att ge dig den mest autentiska representationen av din älskade vän. Under siluetten har du möjlighet att välja mellan att inkludera rasnamnet "Sankt Bernhardshund" eller skapa en personlig touch med din egen text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för er.


Mössan har fått mycket beröm för sin perfekta passform, det sköna materialet och hållbara kvalitet. Använd den under promenader i den friska luften med din Sankt Bernhardshund vid din sida, eller när du pysslar i trädgården och känner dig närmare naturen än någonsin. Om du är en hästälskare, kommer mössan även att vara din trogna följeslagare under avkopplande ridturer. Det är en mångsidig mössa som är redo att följa med dig på alla dina äventyr.

Vår Korthåriga Sankt Bernhardshund Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en påminnelse om styrka och lojalitet. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den vara med dig på alla dina äventyr, precis som din älskade korthåriga Sankt Bernhardshund gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader