Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr i Sverige/ Snabb leverans / 100% Säker betalning

Om oss

En Liwa Design bomullskasse följer med på alla dina äventyr. Den följer med dig en härlig dag på picknicken, fullpackad med godsaker där du hör fåglarna kvittra och njuter av den friska luften eller en vanlig morgon då du är på väg till jobbet. 

Det är kassen som är perfekt för alla tillfällen som du kan fylla med vad du vill. Vi har massor av designs för att det ska finnas en kasse just för dig. 


Vår historia

Liwa Design lanserades i slutet på Februari 2021 av Linnea Ewaldh. Till en början såldes bara Vikenkassen i tre olika färger med motivet av en fyr som heter Svinbådan. Den står utanför Viken, Skåne som är en liten fiskeby där Linnea Ewaldh är uppväxt. Där efter började hon sälja tygkassen där det står  "Jag tillhör riskgruppen" och Linnea fick vara med i P4 Kristianstad och prata lite om kassen.

Efter ca 3 månader investerar hon i en egen silhuette maskin och en värmepress.  Hon designade sen ortkassen och fyllde på med fler och fler orter. Hon började marknadsföra bättre på sociala medier och blev mycket mer aktiv. Hon fick ett jättefint engagemang av hennes besökare och kunder som frågade efter nya orter dagligen. 

Efter ca 1 månad så började hon så smått att lägga in även hundkassarna som nu också hade börjat att uppskattas. Nu hade det kom det ännu mer engagemang, då fler och fler ville få in sina hundraser.

Hon började trycka alla kassarna själv och trycker nu istället efter varje beställning som kommer in. Hon gick från 4 produkter till ca 300 olika tryck i butiken och 16 olika färger på kassarna.

Varje tygkasse som beställs gör vi med stor passion. Vi har ett eget litet tryckeri där vi trycker alla tygkassarna själva med texilvinyl. Kassarna är i 100% Bomull och finns i flera färger och tillverkas i Paktistan.


Om mig

Mitt namn är Linnea Ewaldh och jag är 23 år gammal. Jag är grundare och ägare av Liwa Design. Jag bor i Eket, Skåne med min sambo och två hundar. Jag är uppväxt i Viken, Skåne som jag berättade lite om tidigare. Mina största intressen är kreativt skapande och mina hundar. 

Jag startade Liwa Design för att jag har en stor passion för design och jag älskar att vara kreativ. Jag trivs som bäst när jag har utrymme för min kreativitet och det får jag ut till 100% när jag driver Liwa Design.