Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Om oss

Välkommen till Liwa Design, en plats där varje produkt är en kärleksförklaring till våra bästa vänner. 

Jag är Linnea Ewaldh, hjärtat och själen bakom Liwa Design. Med en personlig resa präglad av både utmaningar och triumfer, har jag skapat ett unikt företag som står för kvalitet, kreativitet och omsorg.


Vår Ursprungshistoria: Liwa Design grundades år 2021 med en enkel men kraftfull idé: att skapa tygkassar med orter och koordinater. Denna idé blomstrade och utvecklades snabbt till att inkludera tygkassar med hundraser, vilket blev en stor succé. Med tiden har detta koncept vuxit och diversifierats till det breda sortiment av personliga kläder och accessoarer vi erbjuder idag.


Anpassning och Kvalitet: Vi specialiserar oss på att tillverka personliga kläder och accessoarer för djurägare. Varje produkt, från de minsta detaljerna i våra siluetter till valet av material, är handplockade och skapade med en vision om kvalitet och personlig touch. Våra unika designs inkluderar ett brett utbud av hund-, häst-, och kattraser, samt möjligheten att anpassa med namn eller personlig text.


En Resa av Kreativitet: Driven av min diagnos av medelsvår ADHD och högfungerande autism, har jag ensam tagit Liwa Design från en idé till verklighet. Att skapa alla produkter, designa siluetter, och bygga upp hemsida och sociala medier är bara några av de steg jag har tagit för att föra Liwa Design framåt. Vi alla lever med våra svårigheter, det gäller att försöka vända dem till något positivt och utnyttja dess fördelar.


Kommunikation och Gemenskap: Genom att bygga upp vår webbplats och sociala medier har jag säkerställt att Liwa Design står för öppenhet och tillgänglighet. Vi värdesätter kommunikation med våra kunder och strävar efter att skapa en inkluderande och välkomnande gemenskap.


Framtiden är Vår: Med varje ny design och varje nöjd kund ser jag fram emot att fortsätta växa och utvecklas. Mitt mål är att Liwa Design ska vara en plats där kvalitet möter kärlek, och där varje produkt berättar en historia om den unika bandet mellan ägare och husdjur.


Tack för att du väljer Liwa Design och för att du är en del av vår resa. Vi ser fram emot att fortsätta skapa minnesvärda produkter för dig och dina älskade husdjur.


Varmaste hälsningar,

Linnea Ewaldh

Grundare och Ägare, Liwa Design