Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Rhodesian ridgeback

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Bär den varje dag med stil och en hyllning till din majestätiska Rhodesian Ridgeback med vår skräddarsydda trikåmössa. Välj mellan ett brett urval av färger för att hitta den perfekta nyansen som komplimenterar din personliga stil och din hunds karismatiska närvaro.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

I centrum av mössans design är en elegant siluett av en Rhodesian Ridgeback, vars karakteristiska drag och atletiska kroppsbyggnad är kärleksfullt återgivna. Denna distinkta profil fångar rasens stolta hållning och ädla ande, vilket gör mössan till en stolt symbol för den som uppskattar rasens unika skönhet och mod.

Om du ofta är ute när dagen skymmer eller vill lägga till en samtida touch, kan du välja att inkludera siluetten med en reflexeffekt. Denna smarta detalj lyser upp i mörker, vilket ökar din synlighet och säkerhet, samtidigt som den tillför en modern och stilfull känsla till din mössa.

Denna trikåmössa är inte bara en varm och bekväm accessoar under kyligare dagar; den är en firande av din Rhodesian Ridgebacks ståtliga närvaro och den särskilda plats den har i ditt liv. Perfekt för promenader, äventyr, eller bara som en daglig påminnelse om din fyrbenta vän, denna mössa representerar en perfekt harmoni mellan mode, funktion och kärlek till din hund.

Bär den med stolthet och låt den vara en symbol för det speciella band du delar med din Rhodesian Ridgeback.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader