Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Spinone italiano

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Uppdatera din höstlook med vår Trikåmössa med en bedårande Spinone Italiano!

Denna mössa är ett måste för alla hundälskare som vill kombinera stil och säkerhet. Med möjligheten att anpassa hundsiluetten med egen text, utan text eller med rasnamn blir mössan verkligen personlig för dig. Vår Trikåmössa är inte bara snygg, den är också tillverkad av högkvalitativ trikå som ger en varm och bekväm passform. Oavsett om du är ute på en vinterjöstpromenad eller bara vill ha en trendig accessoar, kommer denna mössa att hålla dig varm och se till att du sticker ut från mängden. Med sju olika färger att välja mellan kan du anpassa mössan efter din personliga stil och preferenser.


Men det är inte allt – vi har också inkluderat reflextryck för att du ska synas ordentligt i mörkret! Nu kan du njuta av promenader med din Spinone Italiano när som helst på dygnet, med vetskapen om att du är synlig och säker. Reflextrycket gör att du kan vara trygg i vetskapen om att passanter och fordon lätt kan upptäcka dig i mörkret. Ge dig själv eller en Spinone Italiano-ägare en unik och praktisk present! Beställ vår Trikåmössa idag och visa upp din kärlek för denna underbara ras samtidigt som du håller dig varm och synlig. Gör din vinteroutfit komplett med denna unika mössa och låt den bli ditt signum.

Beställ nu och låt världen se din kärlek för Spinone Italiano! Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader