Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - American bully, Kuperad

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Inför kyligare tider, omfamna värme och hylla den unika American Bullyn med vår specialdesignade trikåmössa. Denna mössa är tillgänglig i ett spektrum av färger för att matcha din personliga stil eller för att komplettera dina utomhusäventyr.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Mitt på mössan stoltserar en stilren siluett av den ståtliga American Bullyn, vars karaktäristiska kraftfulla kroppsbyggnad och milda blick är skickligt framställda. Denna design fångar inte bara rasens imponerande fysik utan även dess varma och kärleksfulla natur, vilket gör mössan till en kärleksfull hyllning till denna lojala kompanjon.

För att addera en funktionell och samtida flair, erbjuder vi möjligheten att uppgradera din mössa med en reflexdetalj i American Bully-siluetten. Detta smarta tillägg ökar din synlighet under de mörka timmarna och ger en modern touch till din look, samtidigt som det hyllar din älskade ras till skyarna.

Denna trikåmössa är mer än en accessoar; den är en symbol för ditt band till din American Bully och en representation av din gemensamma styrka och samhörighet. Den är perfekt för alla typer av utomhusaktiviteter, oavsett om du är ute på stadspromenad eller utforskar naturstigar, och den fungerar som en daglig påminnelse om din speciella vänskap.

Bär den med stolthet och njut av varje stund tillsammans med din trofasta bästa vän!


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader