Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Eurasier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Upptäck vår Eurasier Bomulls mössa - den perfekta kombinationen av stil och funktion. Denna mössa i bomull är mer än bara en mössa; den är en manifestation av din passion för din Eurasier och din egen personliga stil. Låt oss berätta varför vår Eurasier bomulls mössa är så speciell.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du mössan exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Naturlig skönhet och hållbarhet: Vår Eurasier mössa tillverkad av högkvalitativ bomull, vilket gör den både hållbar och slittålig. Den kommer att vara en pålitlig följeslagare under lång tid framöver. Denna mössa är en perfekt representant för din kärlek till Eurasier.

Din Eurasier, ditt motiv: På framsidan av Eurasier mössan finns en vacker bild av en Eurasier, din lojala följeslagare. Denna ras är känd för sin charm och sitt vänskapliga temperament. Nu kan du visa upp din kärlek till din Eurasier genom denna unika design. Du har även möjlighet att anpassa mössan med din egen text eller bara rasnamnet för att göra den ännu mer personlig. Gör den ännu mer speciell med ett motivet i reflex och se till att synas extra bra på kvällspromenaderna.

Praktisk och stilren: Eurasier mössan är inte bara hållbar, den är också praktisk och stilren. Den passar perfekt för att bära på era dagliga promenader, en mysig promenad i skogen eller en tur till affären. 

Så om du letar efter ett sätt att kombinera din kärlek till din Eurasier med din personliga stil, är Eurasier mössa det rätta valet. Beställ din Eurasier bomulls mössa redan idag och bära din passion för din fyrbenta vän med stil och glädje varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader