Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Tibetansk terrier, Kortklippt

  • 129 SEK


I lager.
Dela

För dig som är hängiven Tibetansk Terrier-älskare, presenterar vi den ultimata trikåmössan som förenar mode med funktion och en gnutta av din personliga passion.

Denna högkvalitativa mössa finns i ett spektrum av färger för att spegla din unika smak, samtidigt som den håller dig varm under kalla promenader eller avkopplande ute i naturen.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

I centrum för designen är en stilfull siluett av en Tibetansk Terrier, som omedelbart fångar rasens ädla karaktär och ditt hjärtas djupa förkärlek. Denna siluett kan vidare anpassas med en reflexfunktion, vilket inte bara är en smart säkerhetsfunktion utan också en modern detalj som fångar ögat. När ljuset faller på mössan, lyser siluetten upp och skapar en fascinerande effekt som garanterat väcker uppmärksamhet.

För att göra din mössa ännu mer personlig kan du lägga till valfri text under den Tibetanska Terrierns siluett. Detta kan vara allt från ditt namn, en minnesvärd datum, till en hyllning eller en rolig kommentar som reflekterar din relation till din fyrbenta vän.

Välj vår anpassningsbara trikåmössa för att uttrycka din kärlek till din Tibetanska Terrier, och bär den med stolthet. Den är inte bara en accessoar, utan en symbol för den speciella bandet mellan dig och din hund.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader