Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Dvärgpinscher

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Svep in dig i värmen och stoltheten av att vara en Dvärgpinscher-ägare med vår specialdesignade trikåmössa. Denna mössa finns i ett brett spektrum av färger vilket ger dig friheten att välja en som bäst fångar både din och din lilla följeslagares anda.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Framhävande på mössan är en stilren siluett av en Dvärgpinscher, vars karakteristiska, alerta utseende och spänstiga kontur har fångats med stor omsorg. Denna siluett hyllar inte bara Dvärgpinscherns atletiska byggnad utan också dess orubbliga mod och karisma, vilket gör mössan till en förtjusande symbol för alla som värderar denna ras.

Om du njuter av promenader i skymningsljus eller vill addera en extra säkerhetsåtgärd, erbjuder vi även en reflexdetalj på Dvärgpinschersiluetten. Detta eleganta inslag garanterar att du blir sedd under sena eller tidiga timmar och adderar en modern känsla till din stil.

Denna trikåmössa är mycket mer än ett skydd för att hålla öronen varma; den är en hyllning av Dvärgpinscherns unika charm och den ovärderliga kamratskap den erbjuder. Den är perfekt för alla typer av dagliga äventyr, som en varm kompanjon under kyliga promenader eller som en mysig påminnelse om din fyrbenta vän under lugna stunder i trädgården. Med sin perfekta blandning av funktionalitet, stil och en djupgående uppskattning för Dvärgpinschern, är denna mössa en kärleksfull och stilig hyllning till din trofasta vän.

Bär den med stolthet och låt varje dag vara ett äventyr tillsammans med din Dvärgpinscher.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader