Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Schapendoes

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Med en Schapendoes i ditt liv har du en vän för livet, och nu kan du omfamna den värmen och glädjen med vår Schapendoes Bomullsmössa. Denna mössa är mer än bara ett plagg, den är en hyllning till en underbar ras och en symbol för din egen hängivenhet.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Schapendoes, även känd som den lilla herdehunden, är en ras som bär med sig en stor personlighet i en liten kropp. Dessa hundar är glada, intelligenta och fulla av energi. De är inte bara lojala följeslagare, utan också utmärkta herdehundar som kan hålla sina flockar trygga.

Vår Schapendoes Bomullsmössa har skapats med kärlek och noggrannhet för att fånga rasens unika drag, den livliga kroppen och den mjuka pälsen. Varje minsta detalj har fångats för att ge dig den mest autentiska representationen av din älskade vän. Under siluetten har du möjlighet att välja mellan att inkludera rasnamnet "Schapendoes" eller skapa en personlig touch med din egen text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för er.

Mössan har fått mycket beröm för sin perfekta passform, det sköna materialet och hållbara kvalitet. Den fungerar lika bra på en promenad med din Schapendoes, när du arbetar i trädgården på våren eller om du är hästintresserad, när du rider och bär den under din ridhjälm på en avslappnande tur. Det är en mångsidig mössa som är redo att följa med dig på alla dina äventyr, inga äventyr är för små för denna mössa.

Vår Schapendoes Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en hyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en påminnelse om glädjen och energin som din älskade Schapendoes för med sig. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den vara med dig på alla dina äventyr, precis som din livliga Schapendoes gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader