Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Bomullsmössa - Portugisisk vattenhund

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Klä dig i komfort och stil med vår trikåmössa som är en ode till den livliga och charmiga portugisiska vattenhunden. Denna mössa är den perfekta accessoaren för att visa din kärlek till denna unika ras eller bara för att hålla dig mysig under svalare dagar.

Centrerad på mössan är en finstämd siluett av en portugisisk vattenhund, känt för sin intelligens, lekfullhet och distinkta lockiga päls. Detaljrikedomen i designen hyllar rasens energiska ande och tjänstvillighet, och bjuder in betraktaren att lära känna mer om denna fascinerande hund.

För de som önskar en extra detalj och säkerhetsfunktion, kan siluetten av den portugisiska vattenhunden uppgraderas till en reflexversion. Denna smarta detalj inte bara tillför en modern twist till din mössa utan gör också att du syns bättre i mörkret, vilket är perfekt för sena kvällspromenader eller yill era tidiga morgonäventyr.

Ge din mössa en personlig prägel genom att lägga till din egen text under hundsiluetten. Det kan vara allt från din fyrbenta väns namn, en kort inspirerande fras, eller en hyllning till denna speciella ras. Denna funktion gör din mössa till en unik och personlig accessoar som visar din tillgivenhet och din stil.

Vår trikåmössa är en firande av den portugisiska vattenhunden och dess ägare. Med en kombination av funktionalitet, stil och personlig touch är den en perfekt gåva för hundälskare eller en speciell behandling för dig själv. Bär den med stolthet och värme, oavsett vart dina dagliga äventyr leder dig.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!