Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Storpudel

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Inför kyligare dagar, ge din stil ett personligt och funktionellt lyft med vår skräddarsydda trikåmössa, nu tillägnad älskare av den majestätiska Storpudeln.
Välj från ett rikt färgurval för att matcha din mössa med din vinterjacka eller din favorit halsduk, och se fram emot en kombination av komfort och stil som håller dig varm på promenaderna med din fyrbenta vän.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Vår mössa hyllar den intelligenta och graciösa Storpudeln med en sofistikerad siluett som är lika unik som rasen själv. För en extra personlig touch erbjuder vi dig möjligheten att lägga till din egen text under motivet – kanske din Storpudels namn eller ett mantra som du lever efter.

Är du en nattaktiv själ eller tidig fågel? Då kommer du att uppskatta vår reflexalternativ som gör siluetten av din älskade Storpudel synlig i mörkret, ökar din säkerhet och tillför en samtida flair.

Vår trikåmössa, som är mer än bara en värmande accessoar, är en stolt representation av din kärlek till Storpudeln. Den kombinerar praktisk användbarhet med estetisk charm och är en oumbärlig följeslagare för alla dina utomhusäventyr.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader