Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Vorsteh, Strävhårig

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Klä dig för äventyr och visa din uppskattning för den strävhåriga Vorstehn med vår skräddarsydda trikåmössa.

Mössan pryds av en noggrant utformad siluett av en strävhårig Vorsteh, som fångar rasens robusta karaktär och distinkta, krusiga päls. Denna design är en hyllning till Vorstehns jaktinstinkt, intelligens och vackra utseende, och den blir en stolt symbol för alla som delar ett speciellt band med denna mångsidiga jakthund.

För extra funktionalitet och stil, välj att inkludera siluetten med en reflexdetalj. Denna Mössa lyser upp under mörka kvällar och ökar din synlighet och säkerhet under tidiga morgonpromenader eller kvällsäventyr, samtidigt som den ger mössan en modern känsla.

Gör din mössa personlig och unik genom att lägga till en egen text under den strävhåriga Vorsteh-siluetten. Det kan vara en känslosam hyllning, ett namn, eller en fras som representerar din relation till din hund eller din passion för naturen och jakt.

Vår trikåmössa är inte bara en varm och bekväm accessoar för kyliga dagar, utan den är också en symbol för äventyr och kamratskap med din strävhåriga Vorsteh. Den representerar en livsstil av utomhusaktiviteter och är en ständig påminnelse om de oförglömliga ögonblicken ni delar i vildmarken. Den är det perfekta tillägget till din utrustning, redo för nästa äventyr eller en avkopplande stund efter en dag full av upptäckter.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!