Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Bomullsmössa - Labradoodle

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Klä dig i unik stil och komfort med vår skräddarsydda trikåmössa, som nu hyllar den charmiga och intelligenta Labradoodlen. Välj från ett vackert utbud av färger för att matcha din personliga estetik eller som en komplement till din favorit outfit!


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

På mössan pryds en kärleksfullt designad siluett av en Labradoodle, vars lockiga päls och vackra linjer fångas med detalj och stil. Denna siluett är en hyllning till rasens vänliga natur och unika utseende, vilket gör den till en symbol för både stil och din speciella anknytning till Labradoodlen.

För att anpassa din vandring under långa skogspromenader eller dina kvälls rundor, välj att inkludera siluetten med en reflexdetalj. Denna funktion är inte bara en säkerhetsaspekt utan också ett modernt inslag som tillför en extra dimension till din mössa.

Gör din mössa personligt unik genom att lägga till en egen text under Labradoodle-siluetten. Det kan vara din hundsnamn, dens födelsedatum, eller en speciell fras som representerar din relation till din hund eller din personliga livsfilosofi.

Denna trikåmössa är inte bara en varm och bekväm accessoar; den är en firande av den älskade Labradoodlen. Perfekt för alla era äventyr tillsammans, den representerar en fusion av mode, funktion och kärlek till din fyrbenta vän. 

Bär den med stolthet och njut av varje ögonblick tillsammans med din Labradoodle, oavsett om du är på en avslappnande promenad, på äventyr eller bara hemma.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader