Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - American bully

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Introducerar vår stilfulla och robusta trikåmössa, särskilt framtagen för att hylla den kraftfulla och lojala American Bullyn. Denna mössa kommer i ett brett spektrum av färger, från djärva och ljusa till mer subtila och sofistikerade toner, vilket ger dig friheten att välja en som bäst speglar din personliga stil eller stämmer överens med ditt äventyrslystna jag.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Framträdande på mössan är en imponerande siluett av en American Bully, vars muskulösa form och vänliga uttryck är kärleksfullt fångade i designen. Denna detaljerade avbildning representerar rasens styrka och bestämda natur samtidigt som den hyllar deras kända lojalitet och hjärtliga karaktär.

För de som uppskattar funktionalitet lika mycket som stil, erbjuder vi möjligheten att lägga till en reflexdetalj i American Bully-siluetten. Denna smarta funktion gör att du syns bättre under dina kvällspromenader eller tidiga morgonpromenader, vilket ökar din säkerhet under de mörka timmarna, samtidigt som den lägger till en modern och unik touch på din mössa.

Denna trikåmössa är inte bara ett sätt att hålla dig varm; den är en stolt förklaring av din kärlek och uppskattning till den American Bully. Den är perfekt för alla typer av utomhusaktiviteter, från lata promenader i parken till äventyrliga vandringar i skogen, eller som en daglig påminnelse om det speciella bandet mellan dig och din fyrbenta vän. 

Bär den med stolthet och komfort, och låt den vara en del av din unika historia tillsammans med din American Bully.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader