Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Lagotto romagnolo

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Upplev en blandning av stil och hjärtlig uppskattning till din Lagotto Romagnolo med vår exklusiva bomullsmössa. Denna mössa, gjord av mjuk och högkvalitativ bomull, finns i ett urval av färger som sträcker sig från lugnande pasteller till livfulla nyanser. Den är skapad för att vara en bekväm och stilfull följeslagare på alla dina äventyr med din fyrbenta vän.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Mössan kännetecknas av en kärleksfull och detaljrik siluett av en Lagotto Romagnolo, som fångar rasens unika utseende och charmiga egenskaper. Siluetten står som en stolt och hjärtvärmande hyllning till denna speciella och älskade hundras.

Personalisera din mössa genom att välja mellan att lägga till din egen text under Lagotto Romagnolo-siluetten eller helt enkelt hålla rasnamnet "Lagotto Romagnolo". Detta gör mössan till en unik och personlig accessoar, oavsett om du väljer att hylla din egen hund eller uttrycka din kärlek till rasen.

För de som är aktiva under kvällar eller tidiga morgnar erbjuder vi också en reflex version av motivet. Denna funktion inte bara ökar din synlighet och säkerhet under promenader i mörkret utan ger även mössan en modern och iögonfallande look.

Denna bomullsmössa är mer än bara en accessoar; den är en symbol för kärleken och bandet du delar med din Lagotto Romagnolo. Perfekt för kyliga promenader, avkopplande dagar hemma i trädgården eller som en ständig påminnelse om din speciella vän, denna mössa är en vacker representation av ditt liv med din hund. Bär den med stolthet och njut av varje ögonblick ni spenderar tillsammans, omfamnad av både värme och minnen.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader