Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Kerry blue terrier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Ge dig själv en trendig uppdatering med vår snygga Kerry Blue Terrier trikåmössa!
OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!


Visa upp din stolthet och kärlek för denna fantastiska ras genom att styla din hund med denna moderna och bekväma mössa. Oavsett om du är ute på en promenad eller bara vill uttrycka din passion för Kerry Blue Terriers, kommer denna mössa att vara det perfekta tillskottet till din garderob!

Vår trikåmössa är tillverkad av mjukt och stretchigt material som passar perfekt på hundens huvud utan att orsaka något obehag. Den har en elegant design med en Kerry Blue Terrier-siluett fram. Mössan finns i olika färger, så du kan välja den som bäst passar din personlighet och stil.


Oavsett om du är en stolt Kerry Blue Terrier-ägare eller bara beundrar rasen, kommer du att älska att se din hund i denna trikåmössa. Den är perfekt för alla tillfällen - från avslappnade promenader i parken till att träffa vänner eller för att vara den snyggaste på tävlingen!

Beställ din Kerry Blue Terrier trikåmössa idag och låt världen se din kärlek till denna fantastiska ras! Ge dig själv eller en Kerry Blue Terrier-älskare i ditt liv en otroligt snygg och meningsfull present.

Gå inte miste om chansen att lägga till denna trendiga accessoar i din samling! Beställ nu och rocka stilen med självförtroende!Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader