Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Riesenschnauzer

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Omge dig med värme och personlighet även under de mest kalla dagarna med vår specialdesignade trikåmössa, som hedrar den ståtliga Riesenschnauzern. 
Denna mössa kommer i ett brett spektrum av färger för att garantera att du hittar den perfekta matchen för din vinterjacka eller din personliga stil, allt från djupaste marinblå till en strålande rubinröd.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du mössan exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Framhäv ditt hjärtas ras, Riesenschnauzern, med en elegant och exakt siluett som fångar rasens kraftfulla profil och karismatiska uttryck. För de som önskar extra synlighet och en touch av teknisk innovation kan siluetten uppgraderas till en reflexfunktion, vilket gör dig synlig på de mörka trottoarerna och lägger till en samtida twist på din accessoar.

Skapa en mössa som är lika unik som din fyrfotade vän genom att lägga till en personlig text under Riesenschnauzersiluetten. Detta kunde vara en hyllning, ett minne, eller kanske en visdomsord som är lika kraftfullt som rasen själv.

Vår trikåmössa är mer än bara ett varmt lager; den är en förlängning av din identitet och en kärleksfull hyllning till din lojala Riesenschnauzer. Med sin kombination av funktionalitet, säkerhet och personligt uttryck är den den ultimata accessoaren för alla hundälskare.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader