Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Collie, Långhårig

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Upptäck vår Trikåmössa med Långhårig Collie Siluett!
OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!


Gör dig synlig i mörkret med våra reflextryck och visa upp din kärlek för långhåriga collies. Välj mellan tre fantastiska alternativ för hundsiluetten: med egen text, utan text eller med rasnamn. Designa din egen unika mössa och låt din personlighet lysa genom!

Mössan är tillverkad av högkvalitativ trikåmaterial som ger en bekväm passform och är stretchig för att passa alla huvudstorlekar. Du kan välja mellan sju olika färger och hitta den perfekta matchningen för din stil och smak.

Med våra tryckfärger i svart, vitt, guld eller reflex, kommer du att synas och bli sedd i mörka förhållanden. Detta är särskilt viktigt när du är ute och promenerar med din långhåriga collie på kvällstid. Men denna Trikåmössa med Långhårig Collie Siluett är inte bara praktisk, den är också otroligt snygg!


Beställ din Trikåmössa med Långhårig Collie Siluett redan idag och låt ditt mode uttrycka din kärlek för långhåriga collies.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader