Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Saluki, Korthårig

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Vi vet att din korthåriga Saluki är en ädel skapelse med en själ som är lika fri som vinden och en stolthet som strålar som ökensolens strålar. Det är precis den unika personligheten och elegansen som vi vill hylla med vår Korthåriga Saluki Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Korthåriga Salukis är kända för sin ädelhet och sin snabbhet. De är som poesi i rörelse och kan springa som vinden. Deras stolthet och aristokratiska natur gör dem till en ras som är värdig all beundran.

Silhuetten av den korthåriga Salukin är en ren konstnärlig bedrift, där varje minsta detalj har fångats med enastående precision. De karaktäristiska långa benen, de eleganta kurvorna och det självständiga uttrycket - allt är där. Det är som att ha din älskade korthåriga Saluki med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Korthårig Saluki" eller skapa en personlig touch med din alldeles egna text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för er. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för er.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflexmaterial för kvällspromenader under stjärnklara öknätter.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din korthåriga Saluki.

Vår Korthåriga Saluki Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om ädelhet och elegans. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den sprida värme och skönhet i ditt liv, precis som din älskade korthåriga Saluki gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader