Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Bomullsmössa - Bullmastiff

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Design som berör hjärtat:
På framsidan av denna bomullsmössa är där en otroligt siluett av den majestätiska Bullmastiffen. Denna hundras är känd för sin styrka, lojalitet och vänliga natur, och nu kan du bära deras härliga gestalt med stolthet. Varenda linje och kontur i siluetten har skapats med stor omsorg och precision för att fånga essensen av denna fantastiska ras.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Personlig touch:
Vi förstår att din Bullmastiff är unik och speciell på sitt sätt. Därför erbjuder vi dig möjligheten att skapa en personlig koppling genom att lägga till en egen text under siluetten eller bara rasnamnet. Detta gör din mössa till ett verkligt unikt konstverk som berättar om er gemensamma historia och kärlek.

Säkerhet i fokus:
Vi vet att dina kvällspromenader med din Bullmastiff är värdefulla stunder som du inte vill kompromissa med. Därför har vi också skapat ett alternativ med reflex i motivet. Detta gör att du och din fyrbenta vän kan vara synliga och säkra under era kvällspromenader. Det är ett bevis på vårt engagemang för både stil och säkerhet.

Så oavsett om du bär denna mössa för att uttrycka din kärlek till din Bullmastiff eller för att förbättra säkerheten under era kvällspromenader, så är den här produkten skapad med hjärta och omsorg för dig. Välj din egen personliga touch och upplev den unika känslan av att bära en mössa som är så mycket mer än bara ett plagg.

Låt den bli en symbol för din kärlek till din fyrbenta följeslagare och bästa vän!


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader