Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Bomullsmössa - Nova scotia duck tolling retriever (Tollare)

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Vi vet att din Nova Scotia Duck Tolling Retriever är mer än bara en hund; den är en följeslagare, en äventyrare och en osviklig vän. Det är precis den unika personligheten och energin som vi vill hylla med vår Nova Scotia Duck Tolling Retriever Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Nova Scotia Duck Tolling Retrievers är kända för sin intelligens, sitt uthålliga arbete och sitt skickliga användande vid andjakt. De är som naturens underverk, alltid redo att arbeta och spela med samma glädje och hängivenhet.

Silhuetten av Nova Scotia Duck Tolling Retriever är en ren konstnärlig bedrift, där varje minsta detalj har fångats med enastående precision. De karaktäristiska röda pälsstråna, de vänliga ansiktsdragen och den energiska svansen - allt är där. Det är som att ha din älskade Nova Scotia Duck Tolling Retriever med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Nova Scotia Duck Tolling Retriever" eller skapa en personlig touch med din alldeles egna text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för er. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för er.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflexmaterial för kvällspromenader längs vattenbrynet.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

Vår Nova Scotia Duck Tolling Retriever Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om intelligens och hängivenhet. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den sprida värme och glädje i ditt liv, precis som din älskade Nova Scotia Duck Tolling Retriever gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader