Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Schnauzer

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Låt varje kylig dag bli en möjlighet att stråla av individualitet och kärlek till din hund med vår skräddarsydda trikåmössa, prydd med en stolt Schnauzersiluett.
Denna mössa, tillgänglig i ett urval av färger som sträcker sig från klassiskt svart till djärvt rött, ger dig friheten att uttrycka din personliga stil samtidigt som du håller dig varm och bekväm.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du mössan exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

I hjärtat av mössans design finner du en noggrant utformad siluett av en Schnauzer, som fångar rasens unika karaktär och dess ikoniska, busiga mustasch. Denna siluett kan förvandlas med ett slående reflextryck, vilket inte bara fångar blickar utan också ökar din synlighet under de mörka kyliga kvällarna.

För en ännu mer personlig touch, erbjuder vi dig chansen att sätta din egen prägel på mössan genom att lägga till en valfri text under Schnauzersiluetten. Det kan vara en hälsning, ett namn, eller kanske en fras som betyder något speciellt för dig och din fyrbenta vän.

Denna trikåmössa är inte bara en accessoar; det är en varm kram på kalla dagar, en personlig deklaration av din hundkärlek, och ett smart sätt att hålla sig synlig. Det är den perfekta gåvan till den hängivna Schnauzerägaren eller en fantastisk tillägg till din egen garderob. Varm, stilfull och omisskännligt unik – precis som din Schnauzer.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader