Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Cavapoo

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Denna charmiga bomullsmössa är det ultimata tillbehöret för alla Cavapoo-älskare. Designad med omsorg och stil, pryds mössan av en silhuett av den älskade hundrasen Cavapoo, med rasnamnet elegant tryckt under. Denna mössa erbjuder inte bara värme under kyliga dagar utan även en möjlighet att visa din uppskattning och kärlek till din fyrbenta vän.

För de som önskar en extra touch av säkerhet och synlighet under kvällspromenaderna, finns möjligheten att välja till reflextryck. Denna smarta funktion lyser upp i mörkret, vilket inte bara är praktiskt utan även en rolig detalj som garanterat kommer dra till sig uppmärksamhet.

Om du vill göra din mössa ännu mer personlig finns alternativet att lägga till egen text. Kanske vill du ha ditt husdjurs namn, ett kärleksfullt budskap eller bara något som speglar din personliga stil. Valet är ditt, och det gör din mössa till en unik symbol för ditt band till din Cavapoo.

Tänk dig att bära denna mössa på promenaden med din hund, vid träffar med andra hundägare, eller bara som en vardaglig accessoar. Den är inte bara en fashionabel detalj utan även en konversationstartare och ett sätt att träffa likasinnade. Under de kallare månaderna blir mössan en oumbärlig del av din garderob, som håller dig varm samtidigt som den visar din stolthet över att vara en Cavapoo-ägare.

Den här mössan är den perfekta gåvan till dig själv eller en vän som delar din passion för denna underbara ras. Med dess anpassningsbara alternativ och tankeväckande design är den inte bara en mössa, utan ett sätt att bära din kärlek till din Cavapoo med dig, vart du än går.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader