Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Shetland sheepdog

  • 129 SEK


I lager.
Dela

I den magiska Shetlandsöarna, där havet möter himlen och de böljande kullarna är gröna som smaragder, finner vi den majestätiska Shetland Sheepdogen. Det är en ras som är lika charmig som den är intelligent, och nu kan du omfamna denna rasens skönhet och klokhet med vår Shetland Sheepdog Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Silhuetten av Shetland Sheepdogen är en ren konstnärlig bedrift, där varje minsta detalj har fångats med enastående precision. De karakteristiska öronen, den långhåriga pälsen och det intelligenta ögat är alla tydligt synliga. Det är som att ha din älskade Shetland Sheepdog med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Shetland Sheepdog" eller skapa en personlig touch med din egen text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för dig.

Shetland Sheepdog är känd för sin lojalitet och sitt intellekt. Dessa hundar är inte bara charmiga att se på, de är också kända för sin förmåga att förstå och anpassa sig till sina ägares behov och önskemål. De är som små genier med en stor portion hjärta.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflex för kvällspromenader under stjärnklara himlar.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Shetland Sheepdog.

Vår Shetland Sheepdog Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om intelligens och lojalitet. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den sprida värme och klokhet i ditt liv, precis som din älskade Shetland Sheepdog gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader