Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Schipperke

  • 129 SEK


I lager.
Dela

I en värld av hundar finns det en ras som sticker ut, en ras som är lika unik som den är förtrollande - Schipperken.
Denna lilla hund med det stora hjärtat är nu din följeslagare i form av vår Schipperke Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Schipperken är ett konstverk, detaljrikt avbildad med en kärlek för varje minsta detalj. Varje hårstrå, varje karakteristiskt drag och den livliga figuren är fångade med enastående precision. Det är som att ha din älskade Schipperke med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten kan du välja att inkludera rasnamnet "Schipperke" eller låta din kreativitet flöda med din egen personliga text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en historia som är unik för dig.

Schipperken är kända för sin självsäkerhet och sin stora personlighet trots sin lilla storlek. De är modiga och har en oändlig mängd energi att dela med sig av. De är som små fyrverkerier av glädje och äventyr, redo att sprida värme och entusiasm till alla omkring sig.

För att göra din mössa ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflexmaterial för kvällspromenader under stjärnklara himlar.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Schipperke.

Vår Schipperke Silhuett Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse, och en ständig påminnelse om glädje och äventyr. Bär den med stolthet, känna dig speciell, och låt den sprida värme och entusiasm i ditt liv, precis som din älskade Schipperke gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
Reflex: Tvättas utan sköljmedel