Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Vorsteh, Långhårig

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Värm dig med stil och hylla den ädla långhåriga Vorstehn med vår specialdesignade trikåmössa. Välj bland ett brett spektrum av färger, som inte bara håller dig varm utan också uttrycker din tillgivenhet för denna förtjusande jakthund.

Framträdande på mössan är en detaljerad siluett av en långhårig Vorsteh, vars eleganta och kraftfulla utseende är kännetecknande för rasen. Denna siluett är en hyllning till Vorstehns smidighet, vackra långa päls och lojala natur, och skapar en stolt symbol som speglar din passion för hundar och naturen.

För de som ofta är ute och rör på sig i mörket eller bara vill ha en extra känsla av trygghet på promenaderna, erbjuder vi möjligheten att lägga till en reflexdetalj i siluetten. Detta innovativa inslag inte bara förhöjer designens estetik utan ökar också din synlighet i omgivningen, vilket gör mössan till en praktisk följeslagare under alla dina utomhusaktiviteter.

Skapa en personlig anknytning till din mössa genom att lägga till valfri text under vorsteh-siluetten. Det kan vara din hunds namn, en inspirerande fras, eller kanske en hyllning till din jaktupplevelse eller naturäventyr. Denna anpassning gör din mössa unik och visar på ett fint sätt din anknytning till långhåriga Vorstehn.

Med sin kombination av estetik, komfort och personlig anpassning är denna trikåmössa den ultimata accessoaren för alla långhåriga Vorsteh-entusiaster. Den är en varm hyllning till en vän i skogen och fältet, och en ständig påminnelse om de oförglömliga stunderna ni delar tillsammans.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!