Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Bomullsmössa - Border collie, vallande

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Låt oss introducera vår högkvalitativa Bomullsmössa med Vallande Border Collie - den ultimata mössan för att komplettera din stil och ge dig en bekväm följeslagare i alla väder. Oavsett om du är ute på kvällspromenad med din fyrbenta vän eller njuter av en avkopplande eftermiddag i trädgården, kommer denna mössa att bli din bästa vän.


Material och Passform: Vår mössa är tillverkad av 100% bomull av högsta kvalitet för att ge dig en mjuk och skön känsla. Den är designad med extra omsorg för att sitta perfekt utan att kasa runt, oavsett din huvudform. Med sin bekväma passform kan du bära den i timmar utan att känna dig obekväm.

Vallande Border Collie Siluett: Mössan är smyckad med en imponerande siluett av en vallande Border Collie, som ger en känsla av dynamik och intelligens till din look. Border Collie-rasen är känd för sin skärpa och arbetsvilja, och detta motiv hyllar deras enastående egenskaper.

Anpassningsoptioner: Vi erbjuder dig möjligheten att göra mössan personlig. Du kan välja mellan att ha rasnamnet "Border Collie" under siluetten eller skriva din egen text, såsom din hunds namn eller ett speciellt meddelande. På så sätt blir din mössa unik och ännu mer meningsfull.

Allvädersanvändning: Denna mångsidiga mössa är perfekt för både kvällspromenader och avkopplande eftermiddagar i trädgården. Den skyddar dig mot solens strålar och ger värme under svala kvällar. Oavsett väder kommer du att se snygg och bekväm ut.

Vår Bomullsmössa med Vallande Border Collie är den perfekta kombinationen av stil, komfort och anpassningsbarhet. Den ger dig möjlighet att uttrycka din kärlek till Border Collies och din personlighet. Gör den till ditt val för alla dina utomhusaktiviteter och njut av både stil och komfort.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader