Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 499 kr inom Sverige

Bomullsmössa - Mops

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Införda av skräddarsydd komfort och en dos av karaktär med vår trikåmössa dedikerad till den älskade Mopsen. Finns i en uppsjö av färger, från klassiskt svart till djärva nyanser, passar denna mössa alla smaker och stilar, och blir en färgstark kompanjon till dina dagliga äventyr.

Mitt på mössan pryds en charmig siluett av en Mops, känt för dess rynkiga, uttrycksfulla ansikte och stora, runda ögon. Varje detalj är genomtänkt för att fira rasens unika och älskade drag, från de små öronen till den distinkta svansen. Denna design är ett leende framkallande tillägg till din garderob och en ständig påminnelse om den glädje och det sällskap som Mopsen för med sig.

För de som vill ha en personlig touch av individualitet och säkerhet, erbjuder vi möjligheten att förvandla Mops-siluetten till en reflexdetalj. Den här smarta funktionen lyser upp under kvällspromenader eller tidiga morgonturer, vilket ökar din synlighet och säkerhet.

Personifiera din mössa genom att lägga till en egen text under Mops-siluetten. Detta kan vara en kärleksfull hälsning, ditt husdjurs namn, eller en inspirerande fras som fångar din relation med denna charmiga ras.

Denna trikåmössa är mer än bara ett värmande lager; den är en symbol för kärlek och uppskattning till Mopsen. Bär den stolt som en del av din dagliga outfit eller ge bort den som en perfekt gåva till en med-Mopsälskare. Oavsett tillfälle, är den här mössan en rolig, funktionell och fashionabel hyllning till en av världens mest älskade hundraser.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!