Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Pinscher

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Värm dig under kyliga dagar med en touch av elegans och en hyllning till din älskade Pinscher med vår kärleksfullt skapade trikåmössa. Denna mössa är designad för att spegla både din och din hunds unika karaktär och finns i en mängd olika färger.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

På mössan står en ståtlig och kärleksfullt detaljerad siluett av en Pinscher, vars stolthet och elegans skiner igenom i varje linje. Denna design är en ära till rasens atletiska och självsäkra natur, och skapar en varm och personlig hyllning till din fyrbenta vän.

För att säkerställa att du och din hund kan fortsätta era äventyr säkert även när ljuset falnar, erbjuder vi en möjlighet att inkludera en reflexdetalj på Pinschersiluetten. Denna funktion ger inte bara en modern touch till din accessoar utan även en praktisk aspekt som gör dig mer synlig i mörkret.

Denna trikåmössa är inte enbart en värmande accessoar som håller öronen varma; den är en symbol för bandet mellan dig och din älskade Pinscher, en hyllning av de gemensamma stunderna och äventyren ni delar. Den är idealisk för dagliga promenader, utomhusaktiviteter eller som en behaglig påminnelse om din kära vän under avkopplande dagar i trädgården. Med sin perfekta kombination av stil, komfort och en djup anknytning till din hund, blir denna mössa en uppskattad del av din vardag.

Bär den med stolthet och njut av varje ögonblick tillsammans med din älskade Pinscher.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader