Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Vorsteh, Korthårig

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Klä dig i komfort och stil med vår trikåmössa, särskilt designad för att hylla den energiska och eleganta Korthåriga Vorstehn. 

Mössans framsida pryds av en detaljerad och stilfull siluett av en Korthårig Vorsteh, som fångar rasens ädla hållning och glänsande päls. Detta motiv är en fin hyllning till rasens atletiska natur och vackra konturer, och gör mössan till en stolt symbol för ägare och beundrare av denna skickliga jakthund.

För att lägga till en modern twist och öka din synlighet under kvälls- eller morgonpromenader, erbjuder vi möjligheten att uppgradera siluetten till en reflexdetalj. Detta smarta tillägg gör att din hundprofil glimmar vackert och ger ett extra skydd i mörkret på t.ex. prommenader, samtidigt som det tillför en samtida estetik till din mössa.

Anpassa din mössa ytterligare genom att lägga till en personlig text under den Korthåriga Vorsteh-siluetten. Oavsett om det är en känslosam hälsning, din hunds namn, eller en kort fras som speglar din passion för jakt och natur, blir din mössa en unik och betydelsefull del av din garderob.

Denna trikåmössa är mer än bara en varm accessoar; den är en firande av den Korthåriga Vorstehn och det särskilda band du delar med din hund. Perfekt för alla väder och äventyr, den representerar en kärlek till aktivt friluftsliv och de speciella stunderna ni spenderar tillsammans. Bär den med stolthet, oavsett om du är på en jaktutflykt, en vandring genom skogen, eller bara njuter av en lugn promenad.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!