Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Broholmer

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Vår Broholmer Silhuett Bomullsmössa - Värme, stil och en personlig touch, allt i ett!


OBS! Väljer du ingen egen text så får du texten exakt som på bilden med rasnamn!

Denna extraordinära bomullsmössa är mer än bara en accessoar - den är en kärleksförklaring till den ädla Broholmern och en möjlighet att göra den till din alldeles egen. Med en detaljrik silhuett av en Broholmer i profil, där varje minsta hårstrå och karakteristiskt drag är förevigat med enastående precision, är detta verkligen en mössa utöver det vanliga.

Under den förtrollande siluetten har du möjligheten att välja mellan att ha rasnamnet "Broholmer" eller din helt egen personliga text som t.ex. din hunds namn. Gör det till ett hjärtevärmande budskap till din fyrbenta följeslagare eller låt din kreativitet flöda med din unika hälsning. Oavsett vad du väljer, kommer denna mössa att berätta en unik historia.

Men vår Broholmer Silhuett Bomullsmössa är inte bara vacker - den är också praktisk.

Du kan anpassa motivets färg, från klassiskt svart eller vitt till en lyxig touch av guld eller det säkerhetsmässigt med reflexmaterial för sena kvällspromenader. Och när det kommer till komfort har denna mössa blivit hyllad för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och stilfull i alla väder, samtidigt som den ger dig möjlighet att uttrycka din kärlek för Broholmern på ditt alldeles egna sätt.

Så varför kompromissa mellan stil, komfort och personlig touch när du kan ha allt i en enda mössa?

Med vår Broholmer Silhuett Bomullsmössa kan du bära din kärlek för denna majestätiska ras med stolthet och skapa en helt unik look som både värmer ditt hjärta och ger dig extra synlighet under kvällspromenaderna.

Gör dig redo att omfamna den bästa av världar - varm, stilfull och personligt anpassad!


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader