Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Siberian husky

  • 129 SEK


I lager.
Dela

I norra vildmarken, där vintersnön gnistrar som diamanter och luften bär en kyla som är både skarp och uppfriskande, där hittar vi ofta den majestätiska Siberian huskyn. Denna ras är en sann symbol för styrka, skönhet och äventyr - och nu kan du bära den stolta Siberian Husky-själen nära ditt hjärta med vår Siberian Husky Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Siberian Huskyn är ett konstverk, i vår siluett är varje minsta detalj, från den robusta kroppen till de vackra pälsstråna, är fångade med enastående precision. Det är som att ha den älskade Siberian huskyn med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten kan du välja att inkludera rasnamnet "Siberian husky" eller låta din kreativitet flöda med din egen personliga text. Gör mössan till en hyllning till din älskade fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en historia som är unik för dig.

Siberian huskyn är känd för sin intelligens, sitt mod och sin starka vilja. De är äventyrare i själ och hjärta, redo att utforska världen och sprida värme med sitt glada och vänliga sätt.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflex för kvällspromenader under stjärnklara himlar.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Siberian husky.

Vår Siberian husky Silhuett Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om styrka, skönhet och äventyr. Bär den med stolthet, känna dig speciell och låt den sprida värme och äventyr i ditt liv, precis som din älskade Siberian husky gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
Reflex: Tvättas utan sköljmedel