Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Mellanpudel

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Gör dig redo att välkomna vintern med stil och hjärta med vår varma kollektion av trikåmössor, med en hyllning till den förtjusande Mellanpudeln.
Denna mössa är tillgänglig i ett brett spektrum av färger, så att du kan välja en nyans som kompletterar din personliga stil eller som ger en pop av färg till dina utomhusäventyr.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du mössan exakt som den ser ut på bilden med rasnamn.

Vårt noggrant utvalda Mellanpudelmotiv fångar rasens lekfulla och eleganta anda i en stilren siluett. För de som vill göra ett ännu starkare intryck, erbjuder vi en möjlighet att införliva en reflexdetalj som lyser upp i mörkret, vilket ger en kombination av säkerhet och stil.

Ge din mössa en unik signatur genom att välja att lägga till en personlig text under pudelsiluetten. Det kan vara allt från din hunds smeknamn till en betydelsefull fras som speglar din relation eller en intern skämt mellan dig och din fyrbenta följeslagare.

Varje gång du drar på dig denna mössa, blir det en kärleksfull påminnelse om din Mellanpudel och den glädje den rasen sprider. Den är inte bara en accessoar; den är en praktisk, varm och personlig hyllning till din älskade vän.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader