Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Borderterrier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Vår bomullsmössa är en äkta mångsysslare – tillverkad med omsorg och designad för att erbjuda både komfort och stil. Oavsett om du ger dig ut på en kvällspromenad med din bomullsmössa Borderterrier eller bara njuter av en lugn eftermiddag i trädgården, kommer denna mössa att vara din följeslagare för alla tillfällen.


Material och Passform: Denna högkvalitativa mössa är tillverkad av 95% bomull och 5% elastan, vilket ger den en perfekt kombination av mjukhet och elasticitet. Den sitter bekvämt och säkert på ditt huvud utan att kasa runt, oavsett din huvudform. Du kan bära den i timmar med total komfort.

Borderterrier Siluett: Mössan pryds av en charmig siluett av en Borderterrier, vilket ger din look en extra touch av karaktär och kärlek till rasen. Borderterriers är kända för sin energi och intelligens, och detta motiv hyllar deras charmiga personligheter.

Anpassningsoptioner: Vi erbjuder dig möjligheten att göra mössan personlig. Du kan välja mellan att ha rasnamnet "Borderterrier" under siluetten eller skriva din egen text, såsom din hunds namn eller ett speciellt meddelande. På så sätt blir din mössa ännu mer personlig och unik.

Färgalternativ för motivet: För att matcha din personliga stil och preferenser kan du välja mellan olika färger för motivet: svart, vit, guld eller reflex. Oavsett om du föredrar en subtil eller iögonfallande look, kan du anpassa din mössa precis som du vill.

Allvädersanvändning: Denna mångsidiga mössa passar för både kvällspromenader och avkopplande eftermiddagar i trädgården. Oavsett väder kommer du att vara redo med din stiliga och bekväma mössa.

Vår mössa i bomull med Borderterrier är den perfekta kombinationen av komfort och personlig stil. Den är en praktisk och unik accessoar som hyllar din kärlek till din hund samtidigt som den låter dig uttrycka din egen smak. Oavsett vad du gör eller vart du går, kommer denna mössa att följa med dig med stil och bekvämlighet.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader