Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Wachtelhund

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Infoga en dos av funktionalitet och en gnutta av personlig stil i din garderob med vår trikåmössa, dedikerad till den lojala och robusta Wachtelhunden.
Välj från ett brett spektrum av färger för att spegla din unika stil eller dagens humör medan du uppskattar din fyrbenta vän.


På mössan finner du en siluett av den vackra och ståtliga Wachtelhunden, vars detaljerade profil fångar rasens kraft och mångsidighet. Denna avbildning är en hyllning till Wachtelhundens jaktfärdigheter, vänliga natur och tjocka päls, vilket gör mössan till en stolt symbol för ägare och beundrare av denna ädla jaktkompanjon.

För att öka säkerheten och lägga till en modern touch erbjuder vi också en reflexversion av Wachtelhund-siluetten. Denna reflexdetalj gör att mössan inte bara är en varm och stilfull accessoar utan också en praktisk följeslagare under de tidiga morgonpromenaderna eller de sena kvällsturerna.

Gör din mössa ännu mer speciell genom att lägga till en personlig text under hundsiluetten. Det kan vara allt från en inspirerande fras, en hyllning till din hund, eller helt enkelt ditt namn för att visa ägandeskap och stolthet.

Denna trikåmössa är en perfekt hyllning till Wachtelhunden och erbjuder en perfekt balans mellan funktionalitet, personligt uttryck och kärlek till din hund. Den är idealisk för alla väder, oavsett om du är ute på jakt, vandring genom skogen, eller bara njuter av en kall dag i parken. Bär den med stolthet och känslan av samhörighet till din trogna Wachtelhund.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
OBS! Reflex tvättas utan sköljmedel!