Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Berner sennenhund

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Inför kallare dagar, låt vår trikåmössa med Berner Sennenhund-motiv bli en stilfull förlängning av din garderob. 
Välj mellan ett vitt spektrum av färger, för att skapa en perfekt symbios med din personliga smak och din Berner Sennenhunds kraftfulla närvaro.Siluetten som pryder mössan är en noggrann återgivning av Berner Sennenhundens majestätiska form, en design som speglar rasens stolta hållning och vänliga natur.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

 För dem som älskar att sticka ut kan mössan uppgraderas med en reflexdetalj, som ger en extra säkerhetsfunktion under promenader i skumma ljusförhållanden och ett samtida estetiskt uttryck. Gör denna accessoar unik genom att lägga till din egen text under den Berner Sennenhund siluetten, vare sig det är en personlig hälsning, din hunds namn eller ett motto som du och din fyrbenta följeslagare lever efter.

Vår trikåmössa är mer än bara ett skydd mot kyliga briser; den är en symbol för bandet till din Berner Sennenhund, och ett uttryck för den gemenskap och glädje som dessa hundar för med sig varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
Reflex: Tvättas utan sköljmedel