Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Norfolkterrier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Du vet att din fyrbenta vän är något alldeles speciellt. Den har en personlighet som är lika charmig som dess utseende är bedårande, och det är precis den unika karaktären som vi vill hylla med vår Norfolkterrier Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Norfolkterriern är känd för sin livliga och alerta natur. Dessa hundar är som små äventyrare, redo att utforska världen med sitt glada och nyfikna sätt. De sprider glädje vart de än går och har en förmåga att få människor att le varje dag.

Silhuetten av Norfolkterriern är en ren konstnärlig bedrift, där varje minsta detalj har fångats med enastående precision. De karakteristiska ansiktsdrag, den lurviga pälsen och den livliga kroppen - allt är där. Det är som att ha din älskade Norfolkterrier med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Norfolkterrier" eller skapa en personlig touch med din alldeles egna text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för er. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för er.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflexmaterial för kvällspromenader i skymningen.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Norfolkterrier.

Så låt oss sammanfatta det: Vår Norfolkterrier Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om livsglädje och äventyr. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den sprida värme och leenden i ditt liv, precis som din älskade Norfolkterrier gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader