Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Toypudel

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Söker du efter det perfekta sättet att hålla dig varm och uttrycka din stil under de kyliga månaderna? 

Vår anpassningsbara trikåmössa är precis vad du behöver! Välj bland ett regnbågsspann av färger för att hitta den som bäst passar din personliga stil eller matchar din vintergarderob. Framhäv din kärlek till de fyrbenta vännerna med ett charmigt motiv av en Toypudel, vars detaljrika siluett adderar en touch av elegans och lekfullhet till din look.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Vill du lägga till en personlig prägel? Gör din mössa unik genom att lägga till din egen text under Toypudelsiluetten. Vare sig det är ditt namn, ett inspirerande citat eller kanske ditt husdjurs namn, så ger det din mössa en extra dimension av individualitet.

Och för de som är aktiva under kvällarna eller tidiga morgnar, erbjuder vi en smart reflexfunktion. Inte bara höjer det säkerheten genom att göra dig mer synlig, men det tillför också en modern twist till din mössa. Vår reflexdesign är inte bara funktionell utan också fashionabel, och ser till att du sticker ut i mängden, dag som natt.

Slå in dig i komfort och stil med vår trikåmössa – den ultimata kombinationen av mode och funktionalitet för den stilmedvetna hundälskaren!


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader