Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Tibetansk terrier, Långklippt

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och kärlek till din Tibetanska Terrier med vår anpassningsbara trikåmössa.
Varje mössa finns tillgänglig i ett kalejdoskop av färger, vilket garanterar att du hittar den nyans som bäst kompletterar din unika stil eller som lyfter fram din ytterklädsel.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Framträdandet på varje mössa är en distinkt och vacker siluett av en Tibetansk Terrier, en ode till denna älskvärda och fluffiga följeslagare. Detaljrikedomen i designen fångar varje lock och kontur som är kännetecknande för rasen, vilket skapar en omedelbar koppling för varje hundentusiast.

För den som vill sticka ut lite extra när kvällen faller på erbjuder vi möjligheten att förvandla denna siluett till en reflexdetalj. Denna innovativa egenskap ger inte bara en säkerhetsaspekt under nattliga äventyr utan adderar även en modern touch till ditt accessoarval.

Och om du önskar ett ännu mer personligt tillägg, varför inte anpassa din mössa med en valfri text under den Tibetanska Terrierns profil? Det kan vara en kärleksfull dedikation till din fyrbente vän, ditt namn, eller till och med en inspirerande fras som speglar din livsfilosofi.

Bär vår trikåmössa med stolthet, inte bara som ett modeuttryck utan som en firande av din speciella koppling till den underbara Tibetanska Terriern. Den är designad för både funktion och estetik, och den är det ultimata sättet att visa din affinitet för din hund och hålla dig varm på samma gång.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader