Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Golden retriever

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Vår trikåmössa med din hundras är det ultimata tillbehöret för alla hundälskare som älskar att vara ute och aktiva med sina fyrbenta vänner.


Tillverkad av högkvalitativ trikå erbjuder denna mössa både stil och funktionalitet. Mössan är designad med en söt hundsiluett av din hundras på framsidan, vilket ger den en unik och charmig touch. Du har möjlighet att välja att ha hunden som den är utan text, för att behålla ett enkelt och stilfullt utseende. Om du däremot vill göra mössan mer personlig erbjuder vi också alternativet att lägga till din egen text under hunden eller välja att ha den med ett specifikt rasnamn.

Denna trikåmössa är perfekt för att bäras under olika aktiviteter med din hund. Den har en tunn och stretchig konstruktion som gör att den passar perfekt och bekvämt på huvudet. Mössan hjälper till att hålla håret på plats och skyddar även mot vind och kyla under utevistelsen med din hund.


Utöver att vara funktionell är mössan också en snygg accessoar. Den kommer att ge dig en stilfull och hundinspirerad look både under promenader, träning, löpning eller andra utomhusaktiviteter. Du kan visa upp din kärlek till hundar samtidigt som du håller dig bekväm och skyddad.

Oavsett om du väljer att ha mössan som den är utan text, med egen text eller med ett specifikt rasnamn kommer den att bli din favoritaccessoar när du är ute med din hund.

Ge dig själv eller någon annan hundälskare denna fantastiska trikåmössa med just din eller din väns hundras på och njut av den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet under era äventyr tillsammans!Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader