Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Amerikansk cocker spaniel, Långklippt

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Låt varje dag bli en kärleksfull hyllning till din Amerikanska Cocker Spaniel med vår omsorgsfullt designade trikåmössa.
Denna mössa, tillgänglig i ett spektrum av färger perfekt för att visa upp din stil och din speciella anknytning till denna älskade ras.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Mössan är prydd med en kärleksfull siluett av en Amerikansk Cocker Spaniel, vars eleganta linjer och mjuka lockar är fångade med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Denna design fångar rasens lekfulla och vänliga natur, och blir en stolt och hjärtvärmande symbol för alla som älskar dessa ögonfångande och glada hundar. En hyllning till en fantastisk hundras!

Tillägget av en reflexdetalj i siluetten är ett perfekt val för dig som värdesätter säkerhet och stil. Denna funktion gör att du syns bättre under de lugna kvällspromenaderna eller de tidiga morgonturerna, samtidigt som den tillför en modern touch till din mössa.

Denna trikåmössa är mycket mer än bara en accessoar för kyligare dagar; den är en varm och hjärtvärmande hyllning av din Amerikanska Cocker Spaniel. Den är idealisk för alla tillfällen, oavsett om du är på väg ut på äventyr i skogen eller bara njuter av en mysig stund i trädgården. Med sin perfekta kombination av mode, funktion och en djup känsla av tillhörighet, är denna mössa en ständig påminnelse om det speciella band du delar med din fyrbenta vän.

Bär den med stolthet och låt den varje dag vara en hyllning till din älskade Amerikanska Cocker Spaniel.Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader