Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Engelsk toy terrier

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Vår Engelsk Toy Terrier Bomullsmössa - Värme, stil och en touch av inspiration!

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Denna fantastiska bomullsmössa är inte bara en mössa, den är en källa till värme, inspiration och personlig glädje. Med en detaljrik silhuett av den Engelska Toy Terriern, där varje minsta hårstrå och varje karakteristiskt drag är fångat med enastående precision, är detta en mössa som hyllar både skönhet och själ.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja mellan att inkludera rasnamnet "Engelsk Toy Terrier" eller din alldeles egna personliga budskap. Skapa en mössa som berättar din unika historia eller dela din kärlek till rasen med världen. Valet är ditt, och möjligheterna är oändliga.

Men vår Engelsk Toy Terrier Silhuett Bomullsmössa är mer än bara utseendet - den är också praktisk. Du kan anpassa motivets färg, från tidlöst svart eller vitt till den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflex för sena kvällspromenader. Oavsett var du är och vad du gör, kommer din mössa att lysa upp din tillvaro och ge dig en extra dos av stil och säkerhet.

Det är inte bara utomstående som är imponerade av denna mössa - dess bekväma material och perfekta passform har också fått mycket beröm. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden, och den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om allt som är vackert i livet.

Så låt oss sammanfatta det: Vår Engelsk Toy Terrier Silhuett Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är din värme på kalla dagar, din stil på alla dagar och din personliga inspirationskälla varje dag. Bär den med stolthet, känn dig unik och låt den påminna dig om den underbara skatt som livet är.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
Reflex: Tvättas utan sköljmedel