Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Italiensk vinthund

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Elegans i Fokus: Trikåmössa för Italiensk Vinthund-Älskare

Välkommen till en värld av sofistikering och passion. Vår trikåmössa med den stilfulla siluetten av en Italiensk Vinthund är mer än bara en accessoar; den är en hyllning till en av de mest eleganta hundraserna i världen.


OBS! Väljer du ingen egen text så får du texten exakt som på bilden med rasnamn!


Ditt Personliga Budskap - En Mössa som Berättar Din Historia:

Vad gör vår trikåmössa unik? Möjligheten att göra den till din alldeles egna. Under den graciösa siluetten av en Italiensk Vinthund kan du inkludera din egen text, ett uttryck av dina känslor och din passion. Välj att hedra din fyrbenta vän med dess namn, dela ett inspirerande budskap eller sända ut en kärlekshälsning. Denna mössa blir inte bara en del av din outfit, den blir en berättelse om din kärlek till Italiensk vinthund.

En Touch av Reflex - Stil och Säkerhet i Harmoni:

Vi förstår vikten av säkerhet, särskilt under mörka kvällar och nattliga promenader. Därför erbjuder vi möjligheten att få hela trycket i reflexmaterial. Oavsett om du promenerar i staden eller på landsbygden, ger reflextrycket inte bara en touch av elegans utan också ökad synlighet, vilket gör din promenad både säker och stilig.

Stil och Värme för Alla Tillfällen:

Denna trikåmössa är mer än bara en mössa; den är en följeslagare för alla dina äventyr. Den ger dig värme och komfort under kalla dagar och gör dig samtidigt till en stilikon. Oavsett om du är ute på en kulturell resa i staden, kopplar av på en kafé eller deltar i en hundutställning, kommer denna mössa att vara din trogne följeslagare.

En Gåva som Hyllar Kärlek och Elegans:

Söker du den perfekta presenten till en Italiensk Vinthund-entusiast? Ge bort denna trikåmössa som en gåva och se deras ögon stråla av glädje. Personliggör den med deras hunds namn, ett speciellt datum eller en hjärtlig hälsning, och du ger dem något som kommer att hylla deras passion och kärlek till denna magnifika ras.

Avslutningsvis:

Denna trikåmössa är mer än bara en mössa; den är en livsstil, en passion och ett uttryck av din kärlek. Visa din hängivenhet till Italiensk Vinthundar, uttryck din unika personlighet och håll dig både varm och säker med stil. Skapa din egen personliga trikåmössa med reflextryck idag och följ med oss på en resa full av mode, kärlek och fyrbenta äventyr.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader