Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Newfoundlandshund

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Du och din fyrbenta vän delar en speciell koppling som är svår att sätta ord på. Er kärlek är lika stor som den storslagna oceanen, och det är precis där vi hittar inspirationen för vår Newfoundlandshund Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Newfoundlandshunden är känd för sin kärlek till vatten och sitt beskyddande natur. Dessa hundar är som livräddare av själen, alltid där för att ge stöd och trygghet i ditt livs stormar. Silhuetten av den majestätiska Newfoundlandshunden är en sann konstnärlig bedrift, där varje minsta detalj har fångats med enastående precision. De karakteristiska pälsstråna, de fina dragen i ansiktet och den kraftfulla kroppen - allt är där. Det är som att ha din älskade Newfoundlandshund med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Newfoundlandshund" eller skapa en personlig touch med din alldeles egna text. Gör mössan till en hyllning till din fyrbenta följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en berättelse som är unik för er.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflexmaterial för kvällspromenader längs stranden eller i nattens mörker.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Newfoundlandshund.

Vår Newfoundlandshund Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om kärlek och beskydd. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den sprida värme och trygghet i ditt liv, precis som din älskade Newfoundlandshund gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader