Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Slovenský kopov

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Mellan de grönskande skogarna och de tysta bergstopparna i Slovenien finns en ras som är lika stolt och hängiven som sitt ursprung - Slovenský Kopov. Nu kan du bära denna rasens styrka och skönhet nära ditt hjärta med vår Slovenský Kopov Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Slovenský Kopov är ett konstverk, vår siluett har fångat minsta lilla detalj med enastående precision. Den robusta kroppen, den lena pälsen och det självsäkra uttrycket - allt är där. Det är som att ha din älskade Slovenský Kopov med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Slovenský Kopov" eller skapa en personlig touch med din egen text. Gör mössan till en hyllning till din lojala följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en historia som är unik för dig.

Slovenský Kopoven är kända för sin uthållighet och sitt djärva sätt. Dessa hundar är äventyrare i själ och hjärta och är alltid redo att utforska naturens skatter tillsammans med dig.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflex för kvällspromenader under stjärnklara himlar.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Slovenský Kopov.

Vår Slovenský Kopov Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om styrka och äventyr. Bär den med stolthet, känn dig speciell och låt den sprida värme och mod i ditt liv, precis som din älskade Slovenský Kopov gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
Reflex: Tvättas utan sköljmedel