Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Alpenländische dachsbrake

  • 129 SEK


I lager.
Dela

I de böljande Alpernas majestätiska skönhet finns en hundras som är lika kraftfull och fylld av karaktär som bergskedjorna själva - Alpenländische Dachsbracke. Nu kan du omfamna denna rasens unika charm och styrka med vår Alpenländische Dachsbracke Bomullsmössa.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Alpenländische Dachsbracken är ett konstverk, i vår siluett ser du varje minsta detalj har fångats med enastående precision. Den muskulösa kroppen och det självsäkra uttrycket är allt där. Det är som att ha din älskade Alpenländische Dachsbracke med dig varje gång du bär mössan.

Under den förtrollande siluetten har du friheten att välja att inkludera rasnamnet "Alpenländische Dachsbracke" eller skapa en personlig touch med din egen text. Gör mössan till en hyllning till din lojala följeslagare eller dela ett budskap som betyder något speciellt för dig. Oavsett vad du väljer kommer mössan att berätta en historia som är unik för dig.

Alpenländische Dachsbracken är kända för sin starka karaktär och sitt oändliga mod. Dessa hundar har en oövervinnlig vilja och en passion för äventyr som gör dem till de perfekta kamraterna för de som älskar utomhuslivet.

För att göra mössan ännu mer speciell kan du anpassa motivets färg. Välj mellan tidlöst svart eller vitt, den lyxiga glansen av guld eller den extra synligheten med reflex för kvällspromenader under stjärnklara himlar.

Mössan har också fått mycket beröm för sitt sköna material och perfekta passform. Den är skapad för att hålla dig varm och bekväm under alla förhållanden. Den är mer än bara en mössa - den är din följeslagare i vardagen och en påminnelse om den fantastiska skatt som är din Alpenländische Dachsbracke.

Vår Alpenländische Dachsbracke Bomullsmössa är mer än bara en mössa. Den är en kärlekshyllning till en unik ras, en personlig berättelse och en ständig påminnelse om styrka och äventyr. Bär den med stolthet, känna dig speciell och låt den sprida värme och mod i ditt liv, precis som din älskade Alpenländische Dachsbracke gör varje dag.


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: Onesize
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader
Reflex: Tvättas utan sköljmedel