Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Bomullsmössa - Amerikansk cocker spaniel, Kortklippt

  • 129 SEK


I lager.
Dela

Introducerar vår exklusiva trikåmössa, som kärleksfullt hyllar den eleganta och glada kortklippta Amerikanska Cocker Spanieln. Denna mössa är tillgänglig i ett mångsidigt urval av färger, så att du kan välja den perfekta nyansen som reflekterar din personliga stil eller lyfter fram din dagliga look.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten som på bilden!

Mössans design är centrerad kring en detaljrik och livfull siluett av en kortklippt Amerikansk Cocker Spaniel. Siluetten fångar rasens distinkta och älskvärda utseende med sina väldefinierade linjer och uttrycksfulla drag, en perfekt återspegling av rasens kända skönhet och charm.

För dig som älskar en nattlig promenad eller vill vara synliga under skymningsturer, erbjuder vi siluetten med en reflexeffekt. Denna funktion gör inte bara mössan till en säkerhetsförbättrande accessoar utan också till en samtida och stilfull detalj som tillför en extra dimension av design.

Denna trikåmössa är mycket mer än bara en värmande del av din garderob; den är en firande av den kortklippta Amerikanska Cocker Spanielns karaktär och skönhet. Den är idealisk för varje tillfälle, oavsett om du är på en promenad med din älskade hund, på väg till ett äventyr eller bara njuter av en kylig dag ute. Med sin perfekta mix av mode, funktion och en kärleksfull hyllning till en av de mest älskade hundraserna, är denna mössa en måste-ha för alla hundälskare och stilmedvetna individer. Denna mössa är special designad för dig som älskar Amerikansk cocker spaniel!


Produktinfo:

  • Material: 95% bomull, 5% elastan
  • Storlek: One size
  • Längd: 28 cm

Tvättråd: Normal tvätt 30 grader