Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Lagotto Romagnolo - Oversized bag

  • 269 SEK


I lager.
Dela

Upptäck vår fantastiska Oversized Bag - den ultimata kompanjonen för dig som söker både stil och funktionalitet i en enda produkt. Denna tygväska är 100% bomull har utformats med kärlek till detaljer och tanke på både estetik och användbarhet. Låt oss berätta varför denna Oversized Bag är mer än bara en väska.

OBS! Om du inte väljer en egen text så får du tygkassen exakt som den ser ut på bilden med hundrasnamn.

Storlek som imponerar:
Med en kapacitet på hela 37 liter erbjuder vår Oversized Bag gott om utrymme för att rymma allt du behöver, oavsett om det är din dagliga shopping, gymkläder eller en picknick i parken. Den mjuka botten och de rejäla handtagen gör det enkelt att bära med dig allt ditt väsentliga med lätthet och komfort.

Hållbarhet i fokus:
Vi har noggrant valt ut 100% bomull av hög kvalitet för att säkerställa att denna tygkasse håller till alla dina äventyr. Med en förmåga att tåla en imponerande vikt, kan du lita på att vår Oversized Bag kommer att vara din pålitliga följeslagare under många år framöver.

Rasens skönhet fångad i detalj:
På framsidan av denna stora tygkasse finner du en underbar bild av en Lagotto Romagnolo, en ras känd för sin charm och intelligens. Denna trogna följeslagare är en älskad ras över hela världen, och nu kan du visa upp din kärlek till den genom denna vackra design. Du har möjlighet att lägga till din egen personliga touch genom att inkludera en text under motivet eller bara rasnamnet.

Säkerhet i mörkret:
För extra synlighet och säkerhet erbjuder vi även alternativet med reflex i motivet. Oavsett om du använder din Oversized Bag för att handla sent på kvällen eller bara vill vara synlig i trafiken, kommer reflexen att hjälpa dig att sticka ut och vara trygg.

Så oavsett om du letar efter den perfekta väskan för dina äventyr eller ett sätt att uttrycka din kärlek till din Lagotto Romagnolo, så är vår Oversized Bag den ultimata lösningen. Den kombinerar stil och personlig touch på ett sätt som kommer att värma ditt hjärta varje gång du bär den.

Beställ din Oversized Bag redan idag och låt den bli din trogna följeslagare i vardagen med en touch av elegans och kärlek till din fyrbenta vän.


Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Bomull - 475g/m²

Mått: 56 x 41 x 16 cm (37 liter)

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme