Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish
Skriv i meddelande fältet vilken eller vilka raser du vill ha annars får du samma ras som du beställt i de övriga produkterna.

Tygkasse Lagotto Romagnolo - Maxi bag

  • 199 SEK


I lager.
Dela

Vår Maxi Bag – den kompakta men rymliga lösningen för alla dina dagliga behov. Skapad med precision och designad för att förbättra din vardag är vår tygkasse i 100% bomull den självklara inkarnationen av stil, mångsidighet och praktiskhet. Låt oss utforska varför vår Maxi Bag med en bedårande Lagotto Romagnolo som motiv är den perfekta följeslagaren för dina vardagliga äventyr.


OBS! Om du inte väljer en egen text så får du rasnamnet under siluetten precis som på bilden!

Effektivitet i en kompakt design:
Maxi Bagen har en generös kapacitet på 18 liter, men den kompromissar inte när det gäller funktionalitet. Den är utformad för att effektivt bära dina väsentligheter, vilket gör den idealisk för snabba turer till mataffären, en snygg inrednings detalj för din hunds saker eller en promenad i parken. 


Hållbarhet du kan lita på:
Tillverkad av högkvalitativ 100% bomull är vår Maxi Bag byggd för att stå emot tidens prövningar. Du kan förlita dig på dess robusta konstruktion för att bära dina tillhörigheter utan oro. Oavsett om det är böcker, matvaror eller din Lagottos leksaker är denna tygkasse redo för uppgiften, dag efter dag.

En bedårande Lagotto Romagnolo:

På framsidan av Maxi Bagen finner du en bedårande bild av en Lagotto Romagnolo, en ras känd för sin charm och intelligens. Denna trogna följeslagare är en älskad ras över hela världen, och nu kan du visa upp din kärlek till den genom denna vackra design.

En tom duk för personlig touch:

Maxi Bag erbjuder dig en tom duk för personlig anpassning. Du har möjligheten att skräddarsy den med din egen text eller välja att visa rasnamnet, "Lagotto Romagnolo." Uttryck dig själv, gör ett uttalande eller behåll det klassiskt – valet är ditt. Personifiera din Maxi Bag med en unik text och få den att kännas extra speciell.

Din vardagliga nödvändighet:

I en värld som värdesätter bekvämlighet och hållbarhet sticker Maxi Bag ut som det idealiska valet för dina dagliga ärenden och utflykter. Den är mer än bara en påse; den är ett uttryck för din åtagenhet för en grönare livsstil, personlig stil och praktikalitet.

Säkerhet och design i ett:
Välj att få den ståtliga Lagotto Romagnolo motivet i reflex för att synas ordentligt på sena kvällspromenader eller en tidig morgon på vägen till jobbet. En kombination av stil och säkerhet i mörkret och du kan känna dig trygg genom att du vet att du syns.

Omfamna Maxi Bag med en bedårande Lagotto Romagnolo som motiv som din pålitliga följeslagare för alla dina dagliga äventyr. Beställ din idag och höj din dagliga rutin med en touch av sofistikation och kärlek till din fyrbenta vän.


Specifikation

Fraktbolag: Postnord

100% Ekologisk Bomull - 200g/m²

Mått: 35 x 39 x 13,5 cm (18 liter)

Handtag: 30 cm

Tvättråd: Handtvätt i låg värme